Produkty pro pekařská výroba na zakázku (64)

QUINOA BREADY - Směs pro Quinoa Pekárenské Výrobky

QUINOA BREADY - Směs pro Quinoa Pekárenské Výrobky

Kompletní polotovar pro výrobu chleba, housek a slaných quinoa snacků. Vynikající přírodní zdroj minerálů a antioxidantů. Formát: 10 kg Dávkování: 100%
Tašky na Pekárenské Produkty - FOOD

Tašky na Pekárenské Produkty - FOOD

Taška vyrobená z materiálu vhodného pro kontakt s potravinami. MATERIÁL: BOPP
Pec Linie BISTROT - Pece pro pekařství a pizzerie

Pec Linie BISTROT - Pece pro pekařství a pizzerie

BAKE OFF Italiana produkuje pece již více než 30 let. Dlouhá zkušenost, která se vyvíjela v průběhu času spolu s chutěmi a trendy velkoobchodu a profesionálů v oboru. Z řemeslné činnosti se transformovala na průmyslovou realitu, přičemž s odhodláním a vytrvalostí prošla všemi fázemi svého podnikání, v souladu s potřebami mezinárodního trhu. Její příběh, crescendo iniciativ, které dokazují, jak se společnost dokázala přizpůsobit s velkou schopností inovace změnám chutí, zvyklostem, trhu a neustálému nástupu nových technologií v procesech pečení. Ve Spojených státech, kde byl termín „bake-off“ vytvořen, popisoval neformální soutěž v pečení mezi přáteli, kolegy a sousedy; dnes se význam „bake-off“ rozšířil na obecný pojem „soutěž“, „výzva“, což dokonale reprezentuje náš způsob chápání inovace, kterou přinášíme do našich produktů.
Bakery Touch - Automatizovaný panoramatický displej s otevíráním přihrádky pomocí dotykového systému

Bakery Touch - Automatizovaný panoramatický displej s otevíráním přihrádky pomocí dotykového systému

Bakery Touch je elektronicky automatizovaný panoramatický displej s 16 prostornými přihrádkami na 4 úrovních, vhodný pro všechny typy pekárenských a cukrářských výrobků. Displej Bakery Touch pro samoobsluhu umožňuje zákazníkovi otevřít požadované přihrádky jednoduchým pohybem ruky nad označenou oblastí, aniž by se dotkl jakéhokoli tlačítka, čímž zajišťuje maximální hygienu a snižuje riziko kontaminace. Jakmile si zákazník vezme požadované výrobky a opustí displej, skleněné dveře se automaticky zavřou díky blízkostním senzorům. Bakery Touch je vybaven osvětlením LED stropních světel připojených k transformátoru a elektronickou deskou speciálně navrženou pro tento displej. Bakery Touch je k dispozici v provedeních s rovnými nebo nakloněnými policemi.
Směsi

Směsi

Bezlepkové směsi na Brownies, Palačinky, Muffiny a mnoho dalších dezertů a pudinkových dezertů: Odbornost společnosti Babbi v oblasti vytváření ingrediencí pro profesionální cukráře umožnila vznik této řady snadno použitelných práškových přípravků s garantovanými výsledky.
PEČICÍ PAPÍR

PEČICÍ PAPÍR

Papír odolný vysokým teplotám, ideální pro balení těst, která se pečou v pekárnách, cukrárnách a pekařství. Pečicí papír, papír vhodný do trouby a silikonovaný papír jsou vhodné pro balení nepřilnavých potravin. Papíry na pečení odolné proti tuku mají vlastnost odolnosti vůči teplu a jsou k dispozici v různých gramážích a velikostech.
DLOUHÁ FORMÁ NA CHLEB BAGUETTE MAX 700 - MAX 700

DLOUHÁ FORMÁ NA CHLEB BAGUETTE MAX 700 - MAX 700

stroj na tvarování dlouhého chleba, který je zvláště vhodný pro výrobu "francouzské bagety". Je navržen pro výrobu od 50 g do 1000 g a až do délky 70 cm. Má 3 válce o průměru 500 mm. Je univerzální a kompaktní s velmi velkou kapacitou, má hodinový výstup 1500 kusů.
Sušičky Po Troubě "WAVEDRY+"

Sušičky Po Troubě "WAVEDRY+"

Sušičky na rádiové frekvence, instalované po tradičních pecích, se ukázaly jako mimořádně účinné při přesném a rovnoměrném řízení obsahu vlhkosti produktu, což také umožňuje dosáhnout výhod v oblasti produktivity a kvality. Rádiová frekvence rychle a efektivně odstraňuje nadbytečnou vlhkost z produktu, aniž by došlo k jeho převaření a zhnědnutí povrchu.
RICCIARELLI AL CACAO

RICCIARELLI AL CACAO

Z receptury slavných Ricciarelli vyrobených z mandlí, cukru a vaječného bílku, které jsou smíchány a rafinovány, vznikají a vstupují do sortimentu cukrářských specialit společnosti Masoni Ricciarelli s kakaem, do kterých je přidáno do těsta čisté hořké čokolády a odtučněného kakaového prášku, aby těmto lahodným sladkostem dodaly chuť a vůni čokolády. Bauletto 240g kód. 228
RAVIOLI - RAVIOLI S RICOTTOU

RAVIOLI - RAVIOLI S RICOTTOU

RICOTTA RAVIOLI S OPRAVDOVÝMI INGREDIENCEMI, JAKO DOMÁCÍ, BEZ PŘÍSAD
Frise Pugliesi

Frise Pugliesi

Frise Pugliesi jsou tradiční pečivo z Apulie, známé svou křupavou konzistencí a autentickou chutí. Tyto frise jsou vyrobeny z tvrdé pšenice a ječmene a pečou se třikrát, aby se odstranila vnitřní vlhkost. Jsou ideální k ochutnání s extra panenským olivovým olejem a čerstvými rajčaty, nebo jako základ pro rybí polévky. Frise Pugliesi jsou řemeslný produkt, připravený z vysoce kvalitních ingrediencí, aby se zajistila jedinečná a pravá chuť.
Přípravy na sladkosti

Přípravy na sladkosti

Jsme specializováni na výrobu přípravků na sladkosti, dezerty, zmrzlinu, proteinové přípravky, bezlepkové výrobky a také na zakázku podle přání zákazníka. Pracujeme také na základě smlouvy pro třetí strany, s různými výrobními řetězci, maloobchodní a profesionální linií.
Pizza bez lepku - Základ pro pizzu bez lepku

Pizza bez lepku - Základ pro pizzu bez lepku

Soluzioni Alimentari, společnost specializující se na produkty bez lepku, distribuuje hotová jídla bez lepku pro maloobchodníky, lékárny, restaurace a pizzerie. Základna pro pizzu bez lepku je vyráběna ručně, aby se dosáhlo křupavé pizzy. Každý kus je jednotlivě zabalen v hliníku.
SYROVÉ KEŠU OŘECHY 1 KG

SYROVÉ KEŠU OŘECHY 1 KG

Syrové kešu ořechy jsou proteínovou potravinou s jedinečnou a nenapodobitelnou chutí, skvělé k snídani nebo jako svačina. Mohou být použity jak při přípravě dezertů, tak na chléb, focacciu, ale také do dalších receptů. Syrové kešu ořechy jsou uchovávány vakuově, aby si zachovaly svou vůni, a jsou mimořádně bohaté na výživové vlastnosti: vitamíny A, B1 a B2 a minerální soli (hořčík, draslík a železo), kromě toho, že jsou velmi energetickou potravinou. Přírodní kešu ořechy jsou ideální pro obohacení různých kuchyňských receptů, které lze přidat k hlavním nebo vedlejším jídlům či salátům. Dále jsou velmi často používány vegany jako náhrada sýra nebo smetany. Kešu ořechy, stejně jako veškeré sušené ovoce, mají slušný počet kalorií, proto je vhodné omezit jejich konzumaci, pokud dodržujete nízkokalorickou dietu. Balení o hmotnosti 1 kg je ideální pro zajištění přírodního, kvalitního a vždy dostupného produktu.
Fermabiga

Fermabiga

Buňky, skříně a stoly pro zrání těsta biga.
Galaxy600 - Galaxy600 Nátěrový Stroj

Galaxy600 - Galaxy600 Nátěrový Stroj

Galaxy 600 je náš největší model. Je to sloupová stroj, který v různých konfiguracích dosahuje různorodé produkce, aby uspokojil i ty nejnáročnější laboratoře a je zvláště vhodný pro velkovýrobu.
Průmyslové Míchačky

Průmyslové Míchačky

Široká nabídka mixérů určených pro průmyslový sektor, výkonných a spolehlivých.
BRUCIČE NA PLYN - BRUCIČE NA PLYN PRO PRŮMYSLOVÉ PECE

BRUCIČE NA PLYN - BRUCIČE NA PLYN PRO PRŮMYSLOVÉ PECE

Hořáky na plyn pro průmyslové pece z kovových vláken navržené společností Siabs se vyznačují konstrukcí s vysokou účinností, která je určena speciálně pro oblast pekařství a cukrářských výrobků, pokud jde o pečení, zlatění a karamelizaci. Radiantní panely od SIABS jsou vhodné pro provádění tepelných úprav přímo nebo nepřímo na cukrářských výrobcích. Díky své univerzálnosti mohou být integrovány do profesionálních pecí, tunelových pecí, pásových pecí a výměníků tepla.
Cirri. Rozmarýnové Crostini - Crostini s olivovým olejem a rozmarýnem

Cirri. Rozmarýnové Crostini - Crostini s olivovým olejem a rozmarýnem

Rozmarýnové krutony jsou dlouho vařené a opražené kousky chleba. Okořeněné extra panenským olivovým olejem a rozmarýnem, jsou ideální pro dochucení polévek nebo jako svačina.
Klimatická komora KK 700 Smart Pro - Klimatické komory

Klimatická komora KK 700 Smart Pro - Klimatické komory

Klimatické komory s ultrazvukovým zvlhčovačem Klimatické komory s ultrazvukovým zvlhčovačem jsou profesionální a spolehlivé zařízení, která zajišťují stabilní a přesné podmínky. Mohou být použity pro klíčení semen, pěstování hub a rostlin, nebo testování potravin. Perfektní klimatické podmínky umožňují provádět testy stability léků a kosmetiky, stejně jako obalů a elektroniky. Ultrazvukový zvlhčovač využívá piezoelektrické generátory, které převádějí elektrickou energii na energii mechanických vibrací. Generátory jsou ponořeny do deionizované vody a rozbíjejí ji na velmi malé kapky, které jsou rovnoměrně rozprášeny uvnitř komory. Růst rostlin a hub Klíčení semen Chov mikroorganismů a hmyzu Test fotostability Test uchovávání potravin Jakýkoli typ výzkumu, který vyžaduje stabilní teplotní a vlhkostní prostředí Testování materiálů
Vafle na Cannoli - Velikost Malá - Střední - Velká

Vafle na Cannoli - Velikost Malá - Střední - Velká

Vafle na přípravu sicilských cannoli Křupavé a chutné trubičkové vafle. Pro přípravy: plnit tvarohem, bílou smetanou nebo čokoládovou smetanou, jak to tradice vyžaduje. Dostupné jak pro pekárny, tak pro maloobchod. Dostupné v různých velikostech a s nebo bez vnitřního čokoládového polevy.
Ditherm RXT - Tepelně odolná kola a kolečka z elastické gumy, odolnost -40°C +260°C

Ditherm RXT - Tepelně odolná kola a kolečka z elastické gumy, odolnost -40°C +260°C

Jádro kola série RXT je vyrobeno ze speciálního Ditherm® materiálu, kombinovaného se speciálními vlákny a tvarovaného pod inovativním procesem vysokého tlaku + extrémní teploty vyvinutým společností DC. Pneumatika je vyrobena ze speciálního vysoce kvalitního elastického gumového materiálu pro vysoké teploty. Bílá gumová pneumatika je mechanicky spojena s jádrem kola a spojení je dále zesíleno povrchovou adhezí, která je získána bez použití jakéhokoli lepidla nebo vulkanizace, jak je tomu téměř u všech soutěžních produktů. Toto specifické spojení vede k nejvyšší kvalitě kola ve své aplikační oblasti, s drastickým snížením rizika odlepení pneumatiky během práce v teplotách. Jsou k dispozici s několika typy nábojů a ložisek, aby umožnily dokonalou reakci a nejlepší poměr potřeby / ceny pro jakýkoli typ požadavku na vysoké nebo nízké teploty. Kola RXT mohou být namontována do specifické série držáků pro vysoké / nízké teploty.
Orecchiette - Apulijské orecchiette z tvrdé pšenice

Orecchiette - Apulijské orecchiette z tvrdé pšenice

Noto formát těstovin z Apulie, orecchiette představují gastronomický symbol regionu Apulie. Velmi rozšířené i v zahraničí, orecchiette jsou kulaté a prohloubené, s tenčím středem než okraj a s drsným povrchem. Orecchiette by měly být podávány s brokolicovými vrcholky, ale jsou také zvlášť doporučovány v kombinaci s omáčkou, brokolicí, chřestem a dalšími.
Sušená jablka - Sušená jablka prémiové kvality pro vaše průmyslové aplikace

Sušená jablka - Sušená jablka prémiové kvality pro vaše průmyslové aplikace

Ekoterra nabízí sušená jablka, která jsou vyráběna sušením čerstvých jablek v kontinuálních tunelech na konečnou vlhkost kolem 2 %. Mezi mnoha odrůdami, které můžeme nabídnout, jsou nejčastěji požadované odrůdy Golden, Granny Smith, Pink Lady a specifická italská odrůda Imperatore. Naše kapacita spočívá v naší schopnosti vyrábět na míru a vybírat odrůdy jablek z iniciativ kontrolovaného zemědělství v oblasti Isparta. Konečným výsledkem je dehydratovaný produkt s více než 60 % barvy slupky a velmi bílou dužninou. Ekoterra nabízí portfolio sušených jablek s vlhkostí od nízké (2 %) po střední (20 %), s nebo bez slupky a s nebo bez dalších konzervantů (oxid siřičitý). Nabízíme různé formy a odrůdy vhodné pro snídaňové cereálie, pekárenský průmysl a snacky.
ANTIMUFFA - Antimykotikum pro Pekárenské Výrobky

ANTIMUFFA - Antimykotikum pro Pekárenské Výrobky

Prevence a potírání vývoje mikrobiologických změn. Vhodné pro všechny pekařské výrobky. Formát: 10 kg Dávkování: 1%
SOJOVÝ CHLÉB 50 - Směs pro Sojové Pekárenské Výrobky

SOJOVÝ CHLÉB 50 - Směs pro Sojové Pekárenské Výrobky

Směs s moukou a praženými sójovými granulemi pro chutné svačiny, velké bulky a chleby se zlatavou kůrkou. Formát: 10 kg Dávkování: 50%
MIX CANAPA - Směs pro výrobky z pečiva s konopím

MIX CANAPA - Směs pro výrobky z pečiva s konopím

Polotovary pro pečivo, sladké i slané, na bázi konopí. Vytříbená směs, která respektuje zdravou a vyváženou stravu. Formát: 10 kg Dávkování: 100%
PAN PATATA 50 - Směs pro bramborové pekárenské výrobky

PAN PATATA 50 - Směs pro bramborové pekárenské výrobky

Polotovarný koncentrát s přírodními kvasnicemi a sušenými bramborami pro chléb s vynikajícím objemem, extrémně měkkou střídou a tenkou, zlatou a křupavou kůrkou. Formát: 10 kg Dávkování: 50%
BISTROT Řada Pecí - Pece pro pekařství, cukrárny a delikatesy

BISTROT Řada Pecí - Pece pro pekařství, cukrárny a delikatesy

BAKE OFF Italiana produce forni da oltre 30 anni. Una lunghissima esperienza maturata nel tempo insieme ai gusti e alle tendenze della grande distribuzione e dei professionisti del settore. Da attività artigianale si è trasformata in realtà industriale, percorrendo con tenacia e determinazione tutte le tappe della sua costruzione aziendale, in sintonia con le esigenze del mercato Internazionale. La sua storia, un crescendo di iniziative che dimostrano come l’azienda abbia saputo adeguarsi con forte capacità di innovazione a mutazioni del gusto, di abitudini, di mercato, all’incalzare di sempre nuove tecnologie nei processi di cottura. Negli Stati Uniti, dove fu coniato, il termine "bake-off" descriveva una competizione informale a colpi di dolci da forno tra amici, colleghi e vicini di casa; oggi il significato di "bake-off"si è esteso a quello generico di "gara", "sfida", che rappresenta perfettamente il nostro modo di intendere l'innovazione che portiamo nei nostri prodotti.
Pece ROTORBAKE - Pece pro pekařství, cukrárny a delikatesy

Pece ROTORBAKE - Pece pro pekařství, cukrárny a delikatesy

BAKE OFF Italiana vyrábí pece již více než 30 let. Dlouhá zkušenost, která se vyvíjela v průběhu času spolu s chutěmi a trendy velkoobchodu a profesionálů v oboru. Z řemeslné činnosti se transformovala na průmyslovou realitu, přičemž s vytrvalostí a odhodláním prošla všemi fázemi svého podnikání, v souladu s potřebami mezinárodního trhu. Její příběh, crescendo iniciativ, které dokazují, jak se společnost dokázala přizpůsobit s velkou schopností inovace změnám chutí, zvyklostem, trhu a neustálému příchodu nových technologií v procesech pečení. Ve Spojených státech, kde byl termín "bake-off" vytvořen, popisoval neformální soutěž v pečení dezertů mezi přáteli, kolegy a sousedy; dnes se význam "bake-off" rozšířil na obecný pojem "soutěž", "výzva", který dokonale reprezentuje náš způsob chápání inovace, kterou přinášíme do našich produktů.